top of page

Valmennukset

Näin Vaiston valmennukset toimivat.

Voimavaravalmennuksissa luomme pienet askeleet joita pitkin pääset tavoitteeseesi. Tärkeimpinä keinona tällä askelien matkalla ovat omien voimavarojen esiin tuominen ja positiivinen asenne.

Kaikki valmennukset teemme aina räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi, mutta valmennukset-välilehdiltä voit löytää esimerkkejä kiinnostavista valmennusratkaisuista.

Miten toimimme?

Harva käyttää kaikkia saatavilla olevia arvokkaita voimavarojaan. Voimavaravalmennus tuo nämä piilossa olevat vahvuudet esiin ja käyttöön. Tärkeää on pysähtyä, jotta voi tunnistaa omat vahvuutensa. Pysähtyminen on parasta etenemistä oman itsetuntemuksen lisäämisessä.

Aikuinen ihminen oppii asioita parhaiten oman oivalluksen kautta. Valmennuksessa käytettävien kysymysten avulla ihminen useimmiten löytää vastaukset sisältään. Monesti ratkaisut ovat niin lähellä, ettei niitä yksin ole helppo tunnistaa. Kysyminen, kuuntelu ja läsnäolo auttavat ihmistä oivaltamaan oman potentiaalinsa ja itselle juuri tässä hetkessä olevat tärkeät asiat.

Oman oivaltamisen jälkeen määritellään itseä motivoiva ja innostava tavoite. Sen ei aina tarvitse olla eteenpäin menevä vaan joskus voi olla hyvä tunnistaa paikallaan pysymisen ja hiljentymisen tarve.  Kun tavoite on selvillä, sinne päästään käyttämällä pieniä, selkeitä ja konkreettisia askelia. Omia vahvuuksia vahvistamalla ja oikeanlaisella asenteella tavoite saavutetaan.

bottom of page